ΚΕΘΕΑ Newsletter Μάιος 2016
 

NEWSLETTER - ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ 2016


Η τέχνη της απεξartησης στη Στέγη

Στις 22 και 23 Ιουνίου 2016 η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ανοίγει τις πόρτες της στις δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ. Τέχνη και απεξάρτηση συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη: μουσική, θέατρο, εικαστικά, ταινίες μικρού μήκους, με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία. Ένα διήμερο τέχνης, ελπίδας και αυθεντικής επικοινωνίας.

Δίπλα στις δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ γνωστοί καλλιτέχνες και εθελοντές που πιστεύουν στη δύναμη της τέχνης να ενώνει και στο όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς: Αλέξανδρος Αβραμίδης, Στάθης Δρογώσης, Τζίνα Καραχάλιου,  Κώστας Κωνσταντάτος, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιώτα Νέγκα κ.ά. 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δημιουργικών ομάδων στα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ. 

                                                                                                                                                   περισσότερα

Μικρούτσικος και Πασχαλίδης για το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Συναυλία για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δίνουν ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Πέτρας την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στις 9:30. Οι δύο καλλιτέχνες ξεκινώντας από την Πετρούπολη την καλοκαιρινή τους περιοδεία, ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό. 
                                            περισσότερα

Ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνει μεγάλη συναυλία στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Με τον τρόπο αυτόν στέλνει μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη των εξαρτημένων. 
                                            περισσότερα

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας τραγούδια του και παρουσιάζοντας αυτοβιογραφικά κείμενά του. 

                                            περισσότερα

Στο "δάσος" με το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ

«Το δάσος» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ πρόκειται να φιλοξενήσει ο κήπος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεραπευτικού προγράμματος με το Υπουργείο Πολιτισμού.  

                                                 περισσότερα

ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για την ιστορία της Κυψέλης

Αντικείμενο ιστορικής έρευνας έχουν κάνει εδώ και μήνες τη γειτονία τους, την Κυψέλη, τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός φυσικού αρχείου τοπικής ιστορίας για την Κυψέλη, ανοικτού στους κατοίκους της αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. 
                                                 περισσότερα

Νέο πρόγραμμα δια βίου μάθησης

Πρόγραμμα επιμόρφωσης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στο πλαίσιο του σωφρονισμού συστήματος θα  υλοποιηθεί από τον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του ΑΠΘ, το ΚΕΘΕΑ και καθηγητές του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο. 

                                           περισσότερα

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα links του newsletter, παρακαλώ πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο newsletter που έχει αναρτηθεί στο site μας.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε μήνυμα στο Info@kethea.gr