Στηρίξτε το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ένα sms είναι αρκετό!
 

 

Αυτό το Πάσχα στήριξε το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Ένα sms είναι αρκετό!

 

Από σήμερα μέχρι και την 1/5/16 μπορείς να στηρίξεις και εσύ τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μια ζωή μακριά από τη χρήση και τη φυλακή. Αρκεί η αποστολή ενός sms με τη λέξη ΚΕΘΕΑ ή KETHEA στο 19454.

 

Κάθε sms, αξίας 1 ευρώ (+ΦΠΑ), θα ενισχύσει την προσπάθεια του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ για φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες, με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο θα συνδέσει 4 σωφρονιστικά καταστήματα διαφορετικών περιοχών της Βόρειας Ελλάδας,  όπου δραστηριοποιείται το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, και το Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξής του στη Θεσσαλονίκη.

 

Μέσα από την υπηρεσία ΠΡΟΣΦΕΡΩ* οι συνδρομητές όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια εκατοντάδων κρατούμενων χρηστών για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ομαλή επανένταξη στην κοινωνία.

 

 

Το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ προσφέρει συμβουλευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες  υψηλών προδιαγραφών στα σωφρονιστικά καταστήματα της Β. Ελλάδας αλλά και μετά την αποφυλάκιση. Αναπτύσσει επίσης δράσεις ενάντια στον στιγματισμό που συνοδεύει την εξάρτηση, τον εγκλεισμό και την απουσία στέγης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας: 2310544939, info@kethea-promitheas.gr, prison@ketheathess.gr, Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: κ. Χρήστος Βέττας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων ΚΕΘΕΑ, 210-9241993 (222), fundraising@kethea.gr.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια μας, μπορείτε να μοιραστείτε τη δημοσίευση που έχει γίνει στο facebook.

---------------------------------------------

* Η υπηρεσία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη συνεργασία των εταιρειών COSMOTE, VODAFONE, WIND, προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Όλα τα έσοδα - πλην Φ.Π.Α.- θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ.

 

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε μήνυμα στο Info@kethea.gr