ΚΕΘΕΑ Newsletter Δεκέμβριος 2015
 

NEWSLETTER -  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Έκθεση φωτογραφίας "20 χρόνια δρόμος" του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ

Φωνή σε μια από τις πιο περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες, αυτή των άστεγων και εξαρτημένων γυναικών της Αθήνας, δίνει η έκθεση «20 χρόνια δρόμος» του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 3 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει έως και τις 10 Δεκεμβρίου.  Εικόνες και προσωπικές αφηγήσεις αποτυπώνουν τη σκληρή πραγματικότητα της χρήσης, της αστεγίας, της πορνείας και της περιθωριοποίησης, αλλά και την ελπίδα των εξαρτημένων για στέγη, απεξάρτηση, χαμόγελο.
Η  έκθεση μάς καλεί να παραμερίσουμε για λίγο τη συνήθη στάση αδιαφορίας, φόβου, αποστροφής ή επίκρισης απέναντι στους εξαρτημένους, να μπορέσουμε αντικρίσουμε τους ανθρώπους πίσω από το πρόβλημα και να αντιληφθούμε τη σημασία των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που κρατούν ανοικτή την προοπτική της θεραπείας και της ένταξης.
                                                                                                                             περισσότερα

Με αλληλεγγύη αλλάζουμε

Την Κυριακή στη Λυρική Σκηνή στην Αθήνα πραγματοποιείται η χειμερινή αποφοίτηση του ΚΕΘΕΑ. Τα μέλη των Θεραπευτικών Κοινοτήτων γιορτάζουν την επιτυχή ολοκλήρωση μιας μακράς, επίπονης προσπάθειας, τη νίκη τους ενάντια στην εξάρτηση.                 
                                                         περισσότερα

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ δίπλα στους πρόσφυγες στην Ειδομένη

"Αυτό που παίρνουμε εδώ, νιώθω την ανάγκη να το δώσουμε εκεί". Όπου "εδώ" το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και "εκεί" η Ειδομένη. Ένα μέλος της Ιθάκης εκφράζει με αυτά τα λόγια για την ανάγκη του να προσφέρει, να βοηθήσει τους πρόσφυγες.
                                       περισσότερα

Στηρίξτε την απεξάρτηση. Επισκεφτείτε τα χριστουγεννιάτικα παζάρια μας

Σας περιμένουμε όλους στα χριστουγεννιάτικα παζάρια του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα, τη Λάρισα και τον Βόλο.  Στόχος μας η ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την πρόληψη της χρήσης ουσιών και την ενημέρωση γύρω από τις εξαρτήσεις.         
                                                περισσότερα

Αγώνας της ΑΕΚ και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ
με αντίπαλο τα ναρκωτικά


Σε έναν διαφορετικό αγώνα συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από λίγες μέρες. Μετά την προπόνησή τους δέκα από τους κιτρινόμαυρους έστειλαν μηνύματα για μια ζωή χωρίς ουσίες. Πρόκειται για μια συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ με στόχο τη δημιουργία διαδικτυακής ενημερωτικής καμπάνιας στο πλαίσιο του εορτασμού των 32 χρόνων του προγράμματος απεξάρτησης.
                                                               περισσότερα

Διαβάστε ακόμα


Το σακάκι που βελάζει Η θεατρική παράσταση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στην Καισαριανή.

Αφιέρωμα των ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και κινηματογράφου ΤΡΙΑΝΟΝ στον Βασίλη Τσιτσάνη


Ενημερωτική παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στη Σίφνο


Ευχαριστούμε

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα links του newsletter, παρακαλώ πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο newsletter που έχει αναρτηθεί στο site μας.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε μήνυμα στο Info@kethea.gr