ΚΕΘΕΑ Newsletter Σεπτέμβριος 2015
 
 

NEWSLETTER - ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης

Ένα έργο μεγάλης πνοής για το ΚΕΘΕΑ, το νέο Πληροφοριακό του Σύστημα, ολοκληρώνεται μέσα στον Οκτώβριο, ανοίγοντας νέες δυνατότητες στη θεραπεία, την εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα των εξαρτήσεων. Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει δυο ημερίδες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό τον τίτλο «Πληροφοριακό Σύστημα ΚΕΘΕΑ: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης», για να ενημερώσει κοινό και ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο αναβαθμίζεται ο τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με τις υπηρεσίες του, αλλά και εκσυγχρονίζεται η διοίκηση και λειτουργία του. 

Η ημερίδα της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2015, με ώρα έναρξης τις 10.00 π.μ., στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48). Στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο OFF CLUB του ΚΕΘΕΑ, στην οδό Πίνδου 4 στα Λαδάδικα, με ώρα έναρξης τις 11.00 π.μ.

                                                                                                                                        περισσότερα

 

Οδηγός για ασφαλή σχολεία

Ένας Οδηγός για ασφαλή σχολεία πρόκειται να κυκλοφορήσει από το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ. O Oδηγός προσφέρει στους εκπαιδευτικούς και τις σχολικές κοινότητες ένα πρακτικό εργαλείο, για το πώς μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος. 
                                      περισσότερα

Νέος κύκλος προγράμματος μεταπτυχιακής επιμόρφωσης

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τον νέο κύκλο προγράμματος μεταπτυχιακής επιμόρφωσης στη Διοίκηση και τον Κοινωνικό Σχεδιασμό στον Τομέα της Αντιμετώπισης της Τοξικοεξάρτησης» στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
                                          περισσότερα

Το ΚΕΘΕΑ αναλαμβάνει την αξιολόγηση των υπηρεσιών απεξάρτησης στην Κύπρο

Το ΚΕΘΕΑ ανέλαβε μετά από διεθνή διαγωνισμό τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του προγράμματος αξιολόγησης των υπηρεσιών απεξάρτησης οι οποίες λειτουργούν στην Κύπρο σε εθνική κλίμακα, και βρίσκονται υπό την εποπτεία του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου (ΑΣΚ). 
                                      περισσότερα

Άνοιξε δρόμο στη ζωή!

Η ομάδα του ΚΕΘΕΑ θα τρέξει στις 8 Νοεμβρίου στον 33ο Μαραθώνιο έχοντας στο πλευρό της μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων, γονείς και δεκάδες φίλους. Κόψτε και εσείς μαζί τους το νήμα των εξαρτήσεων και στηρίξτε τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για μία νέα αρχή στη ζωή. 
                                       
                                    περισσότερα

Διαβάστε ακόμα

Στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει σταθμεύσει «Το τρένο της ζωής», έργο του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ
       
      περισσότερα

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και οι ναυτοπρόσκοποι Καβάλας θα καθαρίσουν την ακτή Καλαμίτσα στο πλαίσιο του προγράμματος "Καθαρίστε τη Μεσόγειο".
                                          περισσότερα        

Εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό ΣτέκιΈκθεση κατασκευών 

Θεατρική παράσταση στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον Τσιτσάνη

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα links του newsletter, παρακαλώ πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο newsletter που έχει αναρτηθεί στο site μας.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε μήνυμα στο Info@kethea.gr