ΚΕΘΕΑ Newsletter Οκτώβριος 2014
 

NEWSLETTER - ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

                                     

Νέος χώρος για τη Μονάδα Κρατουμένων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Σε νέο χώρο λειτουργεί πλέον το πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης κρατουμένων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κρήτη Ι στα Χανιά. Οι νέες εγκαταστάσεις είναι αυτόνομες, διαμορφωμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες του προγράμματος, που απευθύνεται σε κρατουμένους με πρόβλημα χρήσης ουσιών. 

                                                περισσότερα

Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο

Σε καθημερινή βάση παρέχει πλέον υπηρεσίες το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο. Το Κέντρο ξεκίνησε πιλοτικά πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, και  παρείχε σε εβδομαδιαία βάση υπηρεσίες σε χρήστες και οικογένειες.

                                          περισσότερα

Εκπαίδευση καθηγητών από το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ξεκίνησε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Μαγνησίας και Σποράδων για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καθηγητών σε θέματα εξαρτήσεων. Στόχος είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών στους εφήβους.
                                                Περισσότερα

Συναυλία για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ

Η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην Πάτρα. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του θεραπευτικού προγράμματος τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 20:30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
                                              περισσότερα

Στο Πολιτιστικό Στέκι


Στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα μια έκθεση φωτογραφίας από τον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένας κύκλος σεμιναρίων αφήγησης παραμυθιού από τη
Λίλη Λαμπρέλλη. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις  είναι δωρεάν.

                                           περισσότερα

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα links του newsletter, παρακαλώ πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο newsletter που έχει αναρτηθεί στο site μας.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε μήνυμα στο Info@kethea.gr