ΚΕΘΕΑ Newsletter Νοέμβριος 2013
 

NEWSLETTER - ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το σποτ του ΚΕΘΕΑ σε πανευρωπαϊκή μετάδοση από το Euronews

To τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του ΚΕΘΕΑ επέλεξε να προβάλλει δωρεάν επί τέσσερις μήνες το Euronews, το κανάλι με την υψηλότερη τηλεθέαση στην Ευρώπη. Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματός του «One Minute of Responsibility» (Ένα λεπτό υπευθυνότητας), όπου φιλοξενούνται μηνύματα με στόχο την ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών γύρω από μεγάλα κοινωνικά ζητήματα.

Πρόκειται για το σποτ που δημιούργησε αφιλοκερδώς για το ΚΕΘΕΑ η διαφημιστική εταιρεία McCann Athens, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής X-rated το 2012. Το σποτ μιλάει με αλληγορικό τρόπο για την εξάρτηση και στέλνει το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι στο πρόβλημα υπάρχει διέξοδος. Έχει προβληθεί επανειλημμένα από τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σε κινηματογραφικές αίθουσες ως κοινωνικό μήνυμα.   περισσότερα

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Θησείο

Δεκαήμερο πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ και ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, 5-15 Νοεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο « ΜΕΛΙΝΑ», στο Θησείο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
                                    περισσότερα

Φεστιβάλ ταινιών από το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ,
με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει τριήμερο φεστιβάλ προβολής ταινιών
με τίτλο «Με άλλο βλέμμα», 11 με 13 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο  Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη. 

                                       περισσότερα

Εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Στέκι

Με μια έκθεση φωτογραφίας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και με την προβολή βραβευμένων ελληνικών ταινιών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Νοέμβρη στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

                                    περισσότερα

Μηνύματα σε Γραμμική Β'

Με σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στο  ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ και την ΛΗ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. 

                                      περισσότερα

Πιστοποίηση στη γνώση Η/Υ
στο ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ

Αναγνωρισμένο πτυχίο στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή μπορούν πλέον να αποκτήσουν τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ στο νέο Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής ICT του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ. 
                                         περισσότερα

Διαβάστε ακόμα

Επίσκεψη φοιτητών
στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ


Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για τα παιδιά

Ανησυχείς για το παιδί σου;

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα links του newsletter, παρακαλώ πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο newsletter που έχει αναρτηθεί στο site μας.