Η Δύναμη ν' αλλάζεις: Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
 

Aνοικτές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ το επόμενο διάστημα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του 2013 (26 Ιουνίου). Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, το ΚΕΘΕΑ πλαισιώνει τις εκδηλώσεις του με το σύνθημα «Η δύναμη ν’αλλάζεις» , επιδιώκοντας να διαδώσει το μήνυμα ότι για την εξάρτηση υπάρχει θεραπεία, αρκεί να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των εξαρτημένων σε αυτήν.

Από τον  Έβρο έως την Κρήτη τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ  δίνουν το «παρών» σε περισσότερες από 15 πόλεις με εκδηλώσεις, ενημερωτικά περίπτερα, διανομή ενημερωτικού υλικού από πόρτα σε πόρτα και συνεργασίες με άλλους τοπικούς φορείς. Συγχρόνως θα πραγματοποιηθούν δράσεις  προσέγγισης χρηστών στο δρόμο αλλά και ειδικές παρεμβάσεις στα σωφρονιστικά καταστήματα όπου λειτουργούν προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν τριήμερες εκδηλώσεις στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, 25-27/6/2013: 

Το  ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ παρουσιάζουν εκθέσεις,  στήνουν διαδραστικά  εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, οργανώνουν δρώμενα και ενημερώνουν για τις ανάγκες της κοινωνίας για απεξάρτηση και επανένταξη την εποχή της κρίσης.  Ώρες λειτουργίας: 6μμ -12 τα μεσάνυχτα και (μόνο για τις 26/6) και το πρωί 11πμ-1μμ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» συναυλία για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ και του 18ΑΝΩ με την αφιλοκερδή συμμετοχή των: Θανάση Αλευρά, Ηρώ, Θέμη Καραμουρατίδη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φιλοθέη Μωρίκη, Onirama, Τάνια Τσανακλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης και συγκροτήματα των προγραμμάτων απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και 18ΑΝΩ. Ώρα έναρξης: 9μμ. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ .

Δείτε το πρόγραμμα των βασικότερων εκδηλώσεων ανά πόλη. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο